Pudra Minerala cu oglinda si aplicator Wake 01#

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 63,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra Minerala cu oglinda si aplicator Wake 01# pentru ten mediu contine o noua formula de pudra fixatoare! Este bogata in antioxidanti care calmeaza pielea iritata si reduc efectul de roseata in timp ce mentin intact fondul de ten intreaga zi. Asigura hidratarea corespunzatoare a tenului reducand efectul de ten stralucitor si ofera luminozitatea naturala look-ului tau.

Pudra Minerala cu oglinda si aplicator Wake 01# pentru ten mediu este deosebita deoarece redefineste porii si absoarbe excesul de sebum al pielii tale. Pudra este prevazuta cu oglinda si aplicator, facand din aceasta aliatul tau perfect in fiecare zi.

Pudra Minerala pentru fata ofera o acoperire perfecta cu un finisaj mat si contine ingrediente inovatoare pentru o piele naturala, hidratata si moale. Aceasta pudra ultra-usoasa ofera un finisaj incredibil de translucid, contine particule care difuzeaza lumina.

Pulberea libera este recunoscuta pentru delicatetea cu care trateaza tenurile cu probleme. De aceea pudra Wake este recomandata tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor acneice. 

Achizitioneaza Pudra Minerala cu oglinda si aplicator Wake 01# catifelata care ofera un finisaj radiant in fiecare zi!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review