Pudra Minerala Compacta OG #05

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1507

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Noua formula de Pudra Minerala Compacta OG #05 fixatoare este bogata in antioxidanti. Calmeaza pielea iritata si reduc efectul de roseata in timp ce mentin fondul de ten intact intreaga zi.

Pudra Minerala ofera tenului o stralucire naturala si sanatoasa, contine ingrediente naturale, precum si 15 aminoacizi activi. De aceea aceasta asigura hidratarea corespunzatoare a tenului. Reduce efectul de ten stralucitor si ofera luminozitatea naturala look-ului tau. Mai mult, incetineste procesul de imbatranire a tenului. 

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pudra Minerala contine o formula rezistenta la apa, poate fi folosit atat singur cat si in combinatie cu fondul de ten. Este o pudra cu o textura catifelata si fina, lasand un ten cu aspect natural.

Cantitate: 8 g.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review