Pudra Iluminatoare Compacta Banikou #04 - Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra Iluminatoare Compacta Banikou Pink este ideala pentru strobing sau arta iluminarii machiajului. 

Reflecta lumina, conferind stralucire si prospetime. La final, iti va infrumuseta nuanta naturala a tenului. Cu finisaj satinat fin, pudra se aplica uniform pe piele pentru ca pielea ta sa arate mai luminoasa, fresh si odihnita.

Produsul are rezistenta excelenta pe piele, formula este una stabila, nu se sfarama si nu se estompeaza in timpul zilei. Creeaza o imagine naturala, de lumina diafana pe chip.

Are textura fina si catifelata, cu micro-particule subtile. Chiar si fara straturile de makeup, aceasta reuseste sa camufleze imperfectiunile fetei, dand senzatia de intinerire in acelasi timp.

Forma compacta usureaza aplicarea. Cu o pensula sau burete de machiaj, vei reusi sa folosesti exact cantitatea de produs care iti trebuie.

Pudra Iluminatoare Compacta Banikou Pink se aplica pe zonele fetei pe care doresti sa le evidentiezi. Intinde produsul cu o pensula pentru uniformizare: in colturile interioare ale ochilor, pentru a-i deschide si a-i mari, sub arcul sprancenelor pentru a defini si a ridica arcada, pe pometi si tample - pentru a-i sublinia. Aplicata deasupra buzelor superioare, pe arcul lui Cupidon, creeaza iluzia unor buze mai pline.

Ofera tenului tau un look radiant doar cu Pudra Iluminatoare Compacta Banikou #04 - Pink!


Culoare: irizatii roz

 

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review