Pudra Iluminatoare Compacta Banikou #02 - Cream

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra Iluminatoare Compacta Banikou Cream este ideala pentru strobingreflecta lumina, conferind stralucire si prospetime si infrumusetand nuanta naturala a tenului. Cu finisaj satinat fin, pudra se aplica uniform pe piele, facand ca pielea sa arate luminoasa, mai fresh si odihnita.

Produsul are rezistenta excelenta pe piele, formula este una stabila, nu se sfarama si nu se estompeaza in timpul zilei. Creeaza o imagine naturala, de lumina pe chip.

Are textura fina si catifelata, cu micro-particule subtile, fara prea mult makeup reuseste sa camufleze imperfectiunile fetei, dand senzatia de intinerire in acelasi timp.

Forma compacta usureaza aplicarea, pe pensula sau pe burete se ia exact cantitatea de produs care e necesara.

Pudra Iluminatoare Compacta Banikou Cream se aplica pe zonele fetei pe care doresti sa le evidentiezi, intinzand cu o pensula pentru uniformizare: in colturile interioare ale ochilor, pentru a-i deschide si a-i mari, sub arcul sprancenelor pentru a defini si a ridica arcada, pe pometi si tample - pentru a-i sublinia. Aplicata deasupra buzelor superioare, pe arcul lui Cupidon, creeaza iluzia unor buze mai pline.

Ofera tenului tau un look radiant si machiajul care te face irezistibila!

Culoare: irizatii aurii




Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review