Pudra Iluminatoare 3D Kiss Beauty Glow Baked + CADOU Fardul de Obraz S.F.R. Color Matte Finish

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90ย RON (TVA inclus) PRP: 125,00ย RON
80
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0285

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra Iluminatoare 3D Kiss Beauty Glow Baked + CADOU Fard de Obraz S.F.R. Color Matte Finish ofera tenului tau un plus de prospetime si stralucire naturala! Accentueaza-ti frumusetea trasaturilor, cu 2 produse must-have pentru machiajul tau! 

Continut oferta:

- 1 x 3D Kiss Beauty Glow Baked #02

- 1 x S.F.R. Color Matte Finish CADOU (nuanta in functie de stocul disponibil).

Iluminatorul 3D Kiss Beauty Glow Baked a fost realizat printr-un proces inedit, in care cremele se pregatesc in cuptor inainte de a ajunge la rafturi. Astfel, compozitia devine mult mai rezistenta prin coacere, iar pudra care rezulta nu mai este predispusa la faramitare. Are o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara.

Pentru o stralucire naturala, aplica iluminatorul pudra pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone. Baked highlighter este mult mai pigmentat, mult mai rezistent si mult mai luminos decat formulele clasice.

Fardul de Obraz S.F.R. Color Matte Finish contine pigmenti atent selectionati, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula special creata, cu o textura fina si matasoasa improspateaza tenul si ii ofera naturalete. Usor cremos, blush-ul ofera un tonus impecabil pielii tale (CADOU nuanta in functie de stocul disponibil).

Un iluminator care adauga luminozitate si un fard de obraz cu o formula intens pigmentata si versatila sunt tot ce ai nevoie pentru un machiaj bine definit, care sa atraga toate privirile! 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review