Pudra fata pulbere in 3 culori Pure Mineral Gold + Aplicator

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra pentru fata pulbere in 3 culori Pure Mineral Gold este o pudra luminoasa, contine minerale si da tenului un finisaj metalic strălucitor.

Aceasta pulbere perfecta creeaza un ten radiant si natural, cu ajutorul tehnologiei patentata de hidratare. Are in componenta particule aurii, 48 de minerale, 11 aminoacizi si peptide care ofera beneficii antiaging.

Este o pudra hidrantanta cu rol in revitalizarea pielii, cele 3 nuante pot fi combinate pentru un finisaj radiant, un aspect sofisticat.

Pudra de fata in 3 culori este o pudra minerala 100%, cu un finisaj metalic cu o textura ultra-fina, moale si matasoasa.

Trusa de pudră Pure Mineral rezistă timp îndelungat pe piele, asigură un finish de excepţie machiajului tău, iar design-ul compact o face perfectă de purtat în poşetă!

Bogată în Vitamina E, pudra de faţă True Mineral estompează luciul feţei şi absoarbe excesul de sebuum, facându-te să te simţi bine în pielea ta!

Cele 3 nuanţe de pudra pentru ten deschis si mediu + pudra aurie pentru iluminare si machiaj festiv te vor ajuta să treci cu bine toate etapele unui finish al procesului de machiaj, adăugănd şi o notă de petrecere întregului set, cu o nuanţă strălucitoare! Pachetul conţine şi aplicator special!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review