Pudra compacta OG HD Studio Photogenic #06

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
23,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra compacta OG HD Studio Photogenic #06  ofera acoperirea impecabila a tenului. Estompeaza in detaliu petele, ridurile si cearcanele lasand tenul cu un aspect catifelat, mat si natural!

Pudra Translucida actioneaza ca un fixator al machiajului tau de zi cu zi si protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare. Are rol de hidratare pe tot parcursul zilei.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Pudra de fata translucida HD contine o formula multilaterala care poate fi aplicata peste Fondul de Ten. Contine pigmenti puternici care ofera o acoperire impecabila cu un finisaj natural mat. Are o textura cremoasa care se potriveste oricarei nuante de piele, dandu-i un aspect natural.  Nu contine uleiuri minerale si parfum si este imbogatita cu ingrediente nutritive. 

Pudra Translucida Outdoor Girl ajuta la prevenirea deshidratarii si ofera maxim de confort. Aceasta formula unica are o versatilitate de neegalat. Este un produs testat dermatologic si este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Alege pudra translucida cu pulbere de lux cu pigmenti perlati care asigura o finisare HD, dar naturala cu atingere de satin!

Cantitate: 13 g.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review