Pudra Compacta Fixare Machiaj S.F.R. Color HD Pure Mineral #01

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1647

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pudra Compacta Fixare Machiaj S.F.R. Color HD Pure Mineral #01 asigura un machiaj impecabil si de durata. Ofera un finisaj matce da tenului un aspect natural si uniform. Are o textura usoara, dar cu putere de acoperire foarte buna. Nu blocheaza porii si lasa tenul sa respire. 

Pudra cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Acest produs se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unui buretel (inclus) sau cu ajutorul unei pensule pentru pudra. 

Pudra Compacta Fixare Machiaj S.F.R. Color HD Pure Mineral #01 camufleaza, ascunde imperfectiunile tenului, fixeaza machiajul si reduce stralucirea tenului pe toata durata zilei. Poate fi aplicata pentru a elimina excesul de sebum si a mentine pielea mata, cu aspect proaspat, de portelan. Formula se potriveste oricarui tip de ten. Ambalajul compact, cu oglinda integrata, permite o utilizare facila, fiind usor de purtat in poseta.

Comanda acum Pudra Compacta Fixare Machiaj S.F.R. Color HD Pure Mineral #01 si vei primi un produs de calitate pentru un machiaj desavarsit!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G1647
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review