Primer machiaj - Wake Up Primer Blue

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 60,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Un primer pentru machiaj care ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Asigura si rezistenta la transfer, pregateste pielea pentru machiajul de zi cu zi cu si asigura protectia impotriva factorilor din exterior lasand pielea fina si catifelata pe toata durata machiajului. Wake Up Primer Blue hidrateaza pielea si adauga stralucire pielii tale, corecteaza petele galbene sau rosiatice.

Arma ta secreta pentru un machiaj perfect si de lunga durata este primer-ul pentru machiaj, acest produs cosmetic este recomandat de specialisti in frumusete si nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.
Acest primer nu numai ca ofera un machiaj de lunga durata, ci acopera in detaliu toate imperfectiunile, lasand un ten hidratat si catifelat.

Primer-ul pentru machiaj este foarte usor de aplicat, poate fi aplicat atat cu degetele cat si cu pensula, are rolul de a proteja impotriva tuturor factorilor de mediu care pot afecta tenul.

Primer-ul pentru machiaj a fost proiectat pentru un finisaj perfect al machiajului, ofera tenului o hidratare intensa, acopera porii si ridurile. 
Asigura o durabilitate maxima machiajului, pe toata durata zilei.
A se folosi pe tenul curatat, inainte de a aplica orice alt produs cosmetic!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review