Primer 24K Goldzan Pure Gold

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Primerul 24K Goldzan Pure Gold este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie.

Noul primer iti ofera acces la un nou tratament revolutionar pentru tenul tau, fiind imbogatita cu aur pur 99,9%. Astfel, hidrateaza si pregateste tenul pentru aplicarea machiajului.

Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul pentru aplicarea fardurilor.Textura usoara mascheaza imperfectiunile si pregateste pielea pentru machiajul de zi cu zi si asigura protectia impotriva factorilor din exterior lasand pielea fina si catifelata pe toata durata machiajului.

Moleculele de aur, impreuna cu uleiurile esentiale, te ajuta sa obtii un ten fin, luminos si foarte bine hidratat. Utilizat constant, pielea pare mai supla si regenerata.

Folosit de makeup artisti din intreaga lume sub diverse forme, acest tip de baza pentru machiaj a devenit un "must" atunci cand se doreste obtinerea unui aspect intinerit, cu o stralucire naturala.

A se folosi pe tenul curatat, inainte de a aplica orice alt produs cosmetic!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review