Portfard Produse Cosmetice, Black Touch

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 30,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Portfard Produse Cosmetice, Black Touch de calitate premium din Germania, este potrivita pentru toate produsele cosmetice. Este special creata pentru pastrarea obiectelor tale de machiaj si manichiura.

Daca doriti sa va bucurati de produsele cosmetice si de manichiura chiar si in vacanta, calatorii sau la serviciu, atunci trebuie sa va achizitionati geanta pentru produse cosmetice tip portfard! Este special conceputa pentru depozitarea produselor cosmetice si produselor pentru manichiura. 

Realizata din materiale de calitate, accesoriul garanteaza rezistenta in timp si poate fi curatat cu usurinta. Portfardul este dotat cu un fermoar.

Portfardul va ajuta sa nu lasati nimic acasa. Are un design elegant. Astfel va puteti depozita si obiectele de valoare precum bijuterii, cardul de credit si banii. Stilul acestui portfard este elegant si sofisticat. Inchiderea se face cu ajutorul fermoarului astfel incat produsele cosmetice sa ramana in siguranta.

Alege cea mai simpla si eleganta solutie de depozitare a colectiei tale de beauty cu Portfard Produse Cosmetice, Black Touch!

Dimensiuni: 27 x 8 x 15 cm.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review