Pensula Iluminator Professional Setting Brush

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 60,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Iluminator  Professional Setting Brush este elementul cheie din colectia ta de ustensile cosmetice!
Pensula de machiaj este un instrument care nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei. Pensula iluminator este special creata pentru aplicarea iluminatorului pe zonele pe care doresti sa le scoti in evidenta: punctul inalt al pometilor, osul fruntii, arcul lui Cupidon. Pensula are forma ideala inclusiv pentru aplicarea fardului de obraz. Cu ajutorul nuantelor usoare si intunecate, aceasta perie ofera flexibilitatea de a va transforma aspectul pentru orice ocazie.
Pensula iluminator este realizata din peri subtiri sintetici, fini, ultra-moi, cu o forma usor inclinata astfel incat sa absoarba cantitatea potrivita de produs ce urmeaza a fi aplicata. Nu incarca tenul si subliniaza trasaturile intr-un mod natural.

Pensula Iluminator  Professional Setting Brush este deosebit de eficienta pentru a obtine un look perfect in orice situatie. Permite controlul absolut in timpul aplicarii iluminatorului sau a blush-ului. Pensula are forma ascutita, cu peri lungi, desi si rezistenti, care nu isi pierd din calitati, dupa o utilizare indelungata.


Se poate folosi si la fixarea cu pudra a fondului de ten si a corectorului in zona ochilor. Datorita formei sale speciale, cu pensula iluminator poti aplica produsul cu usurinta, chiar si in zonele greu accesibile.

Ofera stralucire chipului tau cu Pensula Iluminator Real Techniques - Professional Setting Brush!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review