Pensula Machiaj Multifunctional Brush

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90Β RON (TVA inclus) PRP: 60,00Β RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula machiaj  Multifunctional Brush este dual-fiber este secretul aplicarii perfecte a oricarui tip de machiaj, fie ca dorim sa folosim produse lichide sau pulbere.
Cu aceasta pensula vei avea rezultate excelente. Fondul de ten se intinde lejer, uniformizandu-se complet. Datorita constructiei solide, pensula poate fi pozitionata pe orice suprafata. Se curata foarte usor datorita materialelor de calitate din care este facuta.
PensuleMachiaj iti ofera pensule machiaj realizate din materiale de cea mai inalta calitate, la preturi foarte avantajoase. Pensula pentru machiaj multifunctionala are un design foarte placut, are culoare roz, are un capat cu peri de lungime medie, moi, fini foarte placuta la atingere.

Este o pensula de machiaj care poate fi folosita pentru aplicarea fondului de ten, pentru definirea conturului si umbrelor, pentru aplicarea corectorului, pentru aplicarea pudrei si a blush-ului. Aceasta perie este facuta din peri infuzati cu pulbere de carbuni, cu proprietati antimicrobiene si pentru a mentine pensula mai mult timp proaspata.

Pensula a fost creata cu peri ultra-moi, sintetici pentru amestec si o acoperire reglabila indiferent de textura produselor cosmetice, cremoasa sau pulbere.

Obtine un machiaj impecabil si spectaculos cu pensula de machiaj multifunctionala !


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review