Pensula Machiaj Profesionala Fraulein38 Shader FR04SB

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90Β RON (TVA inclus) PRP: 30,00Β RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Machiaj Profesionala Fraulein38 Shader FR04SB pentru machiajul ochilor este perfecta pentru aplicarea fardului de pleoape compact, pudra sau crema, pe toata suprafata pleoapei. 

In momentul in care alegi o pensula pentru aplicarea fardului de ploape, necesita atentie deoarece este o zona sensibila care se irita foarte usor.

Pensula machiaj pentru fardul de ochi trebuie sa fie deasa, sa fie realizata din peri fini si moi, cu o forma rotunda si usor alungita spre varf pentru a absoarbe cantitatea necesara de fard si aplicarea perfecta a acestuia pe pleoape. 

In cazul in care doriti sa amestecati mai multe culori, puteti sa folositi aceasta pensula Fraulein38, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

Pensula machiaj pentru fardul de ploape te va ajuta sa aplici fardul cu mare precizie, sa dai efectul dorit si sa conturezi umbrele asa cum iti doresti. 

Pensula de machiaj profesionala este realizata din par natural de ponei si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj, iar codita din lemn triplu lacuit asigura o manuire perfecta.


Completeaza-ti trusa cu Pensula Machiaj Profesionala Fraulein38 Shader FR04SB si cu ajutorul ei vei putea aplica fardul de ochi fara ca acesta sa isi piarda intensitatea!


Lungime totala: 16 cm
Lungime peri: 1,2 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review