Pensula Machiaj pentru Pudra - Kabuki Powder Brush, Germania

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
73
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1388

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Machiaj pentru Pudra - Kabuki Powder Brush din Germania este special conceputa pentru a aplica formulele tip pudra cat mai uniform.

Este construita din peri in culoare naturala, foarte desi si fini cu tenul, cu lungimea perfecta pentru a intinde corect atat pudra de fata, cat si blush-ul sau bronzer-ul. 

Firele moi retin cantitatea optima de particule de pudra, fara a lasa urme inestetice pe piele. Asigura un finisaj de calitate si o acoperire ridicata. Pensula de machiaj Kabuki pentru pudra este realizata materiale de calitate, peri sintetici ultra-moi, fini si un maner de culoare aurie, ceea ce ii da un design interesant. 

Pensula Kabuki are un varf cu o forma rotunda si este recomandata pentru aplicarea produselor cosmetice sub forma de pulbere precum pudra, blush, bronzer, oferind un make-up profesional. 
Fabricata din fire sintetice fine, cu design compact si un capat ultra-moale, aceasta pensula machiaj este potrivita pentru aplicarea si amstecarea oricarei formule de pulbere. 

Completeaza-ti colectia cu cea mai buna pensula Kabuki pentru pudra, un produs multifunctional care iti va garanta un make-up profesional.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review