Pensula Machiaj Ovala Fond de Ten & Blending Nr. 3 - Beauty Make-Up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
80
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Pensula Machiaj Ovala Fond de Ten & Blending Nr. 3 - Beauty Make-Up se foloseste pentru produsele cremoase, in special - bronzer, fond de ten, baza de machiaj - pe piele, lasand tenul fin cu un aspect natural si matasos.
Pensula machiaj Fond de Ten ovala este foarte pufoasa si deasa, realizata din par foarte fin si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj. Mai mult, codita usor curbata si flexibila iti permite sa o folosesti usor.
Pensula de machiaj pentru fond de ten & blending poate fi folosita fara probleme pentru aplicarea fondului de ten, pudrei, cremei, fardului de obraz. Amesteca foarte bine nuantele si ii da tenului un finisaj pefect si matasos. Acopera imperfectiunile, ridurile, petele fara sa lase urme sau linii. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau, fara a lasa urme inestetice.
Pensula machiaj ovala cu forma rotunda este recomandata cel mai mult pentru aplicarea fardului de obraz, fondului de ten si pudrei si ajuta la obtinerea unui make-up impecabil. Aplicarea este fara efort, amestecarea rapida.

Pensula pentru Fond de Ten poate fi folosita in diagonala, sub pometi pentru definirea conturului, pe nas, pe linia maxilarului si sub barbie folosind miscari circulare.

Dimensiune: 15 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review