Pensula Machiaj Profesionala Fraulein38 Foundation Brush FR10FB

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) PRP: 37,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Fraulein38 Professional Foundation Brush este perfecta pentru aplicarea produselor lichide si cremoase ce fac parte din baza ta de machiaj. Obtine un finish ultra-fin, un ten perfect si catiuflat cu ajutorul pensulei pentru aplicarea fondului de ten, a primerului, concealerului si a blushului crema.

Pensula machiaj profesionala pentru fond de ten are un varf rotund, ideal pentru o aplicare precisa a produselor cosmetice cremoase si lichide. Este facuta din fire de par moi, naturale si fibre sintetice, care absorb cantitatea de fond de ten potrivita pentru a obtine o finisare fara imperfectiuni.

A fost creata special pentru aplicarea fondului de ten si produselor cosmetice lichide, aceasta perie are un capat dens ca va ajuta sa amestecati si nuantele. Veti obtine un machiaj natural cu o acoperire perfecta, acopera foarte bine imperfectiunile, petele nedorite si ridurile fara sa lasa urme.

Dispune de un maner elegant, din lemn, negru, fiind foarte usor de folosit. Pensula machiaj este realizata din par sintetic moale si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj, iar codita din lemn triplu lacuit asigura o manuire perfecta. 

Lungime totala: 17,5 cm
Lungime peri: 3 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review