Pensula Machiaj Fraulein38 Lip & Concealer FR02PB

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) PRP: 20,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Machiaj Fraulein38 Lip & Concealer FR02PB te ajuta la aplicarea rujului pe toate suprafata buzelor, intr-un strat omogen si fin, dar si la aplicarea concealerului si a fondului de ten, fie ele lichide, compacte sau cremoase, in locurile dificil de atins si spatiile inguste ale fetei.

Pensulele pentru machiaj sunt realizate din fibre sintetice, este recomandat sa fie folosita doar in cazul produselor cosmetice cu textura cremoasa precum ruj, concealer si fond de ten. 

Specialistii in frumusete sustin ca secretul unui machiaj perfect este reprezentat de calitatea ustensilelor si produselor cosmetice, iar pensulele de machiaj nu trebuie sa lipseasca dintr-o trusa de make-up, fie ea personala sau profesionala.

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine rezultatul dorit este sa inveti sa le folosesti, deoarece produsele se aplica cu pensule machiaj diferite, insa exista si posibilitatea ca o pensula sa fie versatila si sa poate fi folosita atat pentru aplicarea rujului cat si pentru aplicare fondului de ten si a concealer-ului.

Aplicare rujului devine o sarcina usoara daca folosesti pensule machiaj Fraulein38 potrivita. Este foarte important de stiut rujul se aplica mai intai pe mijlocul buzei dupa care se intinde pe toata suprafata buzelor.

Pensula este realizata din par sintetic moale si poate fi folosita cu toate produsele cosmetice, iar codita din lemn triplu lacuit asigura o manuire perfecta.

Lungime totala: 15,8 cm
Lungime peri: 0,6 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review