Pensula Machiaj Fraulein38 Eyeliner & Contour FR03CB

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) PRP: 20,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Daca iti doresti sa trasezi perfect liniile de eyliener sau sa conturezi buzele cu precizie, Pensula Machiaj Fraulein38 Eyeliner & Contour FR03CB este alegerea ideala!
Pensula Machiaj Fraulein38 Eyeliner & Contour FR03CB asigura un contur perfect si fin atat al buzelor cat si al ochilor.
Este o pensula ce trebuie utilizata in cazul produselor cremoase sau lichide. In realizarea unui machiaj, pensulele sunt foarte importante si trebuie folosite corect, cu atat mai mult acolo unde este necesara finetea aplicarii produsului.
Pensula de machiaj profesionala pentru eyeliner si contur este subtire, contine cateva fire subtiri sintetice care ajuta la trasarea cu precizie unei linii deasupra ochiului. Perii sunt subtiri si fini deoarece zona din jurul ochiului este mai sensibila si greu accesibila.
Marimea perilor si densitatea optima, asigura aplicarea unei cantitati suficiente de ruj sau eyeliner. Este perfecta pentru crearea look-ului denumit "pin-up" ce ne duce cu gandul la Marylin Monroe: linie curbata de tus - cat eyes si buze rosii-sangerii, perfect conturate.

Pensula de machiaj pentru Eyeliner este profesionala si te va ajuta sa obtii un make-up senzational.Design-ul pensulei este interesant intrucat manerul este din lemn, ceea ce permite sa o folosesti cu usurinta.

Pensula de machiaj Fraulein38 este realizata din par sintetic moale si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj, iar codita din lemn triplu lacuit asigura o manuire perfecta. 

Lungime totala: 16,3 cm
Lungime peri: 0,9 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review