Pensula Machiaj Foundation & Contouring Loose Powder Brush

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1391

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Machiaj Foundation & Contouring Loose Powder Brush are un concept original ce o face o pensula multifunctionala. Este folosita pentru aplicarea produselor cosmetice sub forma de pulbere, cat si a cosmeticelor cremoase sau lichide.

Este potrivita atat pentru aplicarea blush-ului, a pudrei si chiar a fondului de ten. Forma sa garanteaza realizarea unui conturing perfect. Pensula profesionala multifunctionala este realizata din peri sintetici fini, moi cu atingere matasoasa.

Datorita formei de S pe care o are, aceasta pensula absoarbe cantitatea perfecta de care tenul tau are nevoie pentru make-up, acopera uniform toate imperfectiunile, petele si ridurile. Nu lasa urme inestetice si nu confera tenului aspectul de masca. Design-ul acestei pensule machiaj pentru Fond de Ten si Contur este interesant avand un maner in forma de clepsidra, are dimensiuni mici si ii poti gasi cu usurinta loc in geanta sau in bagaje.

Pensula este foarte pufoasa, realizata din par foarte fin, si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj. Mai mult, codita de o grosime potrivita, asigura o manuire perfecta. Comanda chiar acum si vei beneficia de transport rapid oriunde in tara.

Lungime totala: 9.5cm.
Lungime peri: 3cm.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review