Pensula Machiaj Fond De Ten 102 SILK FINISH

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 80,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1406

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensula Machiaj Fond De Ten 102 SILK FINISH este o pensula pentru aplicarea impecabila a fondului de ten lichid, pudra sau stick.

Fabricata din peri extraordinar de desi, extrem de rezistenti si delicati cu tenul, asigura o aplicare precisa a produselor de machiaj. Perii sai nu absorb produsul, ci il raspandesc, astfel ca produsul nu se pierde. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau, fara a lasa urme inestetice.

Pensula Machiaj Fond De Ten 102 SILK FINISH poate difuza produsul uniform si precis, pentru a acoperi orice imperfectiune. Se foloseste cu miscari circulare, prin tamponare, pentru a conferi un finish matasos.

Forma pensulei este potrivita chiar si pentru indepartarea surplusului de pudra, la finalul machiajului. Garanteaza o acoperire completa a porilor, fara a incarca tenul. Manerul negru are un design pretios, o constructie solida, foarte usor de folosit, ce asigura echilibru in timpul executarii miscarilor, iar inelul de metal strange foarte bine perii, pentru ca pensula sa nu-si piarda din proprietati de-a lungul timpului.

Completeaza-ti trusa de pensule cu cele mai bune produse!




Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review