Pensula Machiaj Dual - Ended Foundation, Concealer

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pensulele de machiaj sunt instrumente esentiale pentru obţinerea unui look impecabil!

Cu Pensula Machiaj Dual - Ended Foundation, Concealer ai 2 produse in unul singur: pensula machiaj pentru aplicarea concealer si pensula de machiaj pentru aplicare fond de ten.

Cea mai buna aplicare a fondului de ten se face cu o pensula care ajuta la obtinerea unui aspect mai natural. Pensula pentru fondul de ten este des folosita pentru aplicarea produselor lichide, inclusiv a bazei de machiaj sau a iluminatorului lichid.

Pentru un finisaj aerisit, aplică fondul de ten cu ajutorul pensulei special create prin mișcări circulare.
Secretul unei aplicari perfecte a fondului de ten este Pensula Machiaj Dual - Ended Foundation, Concealer, realizata din peri de calitate, de lungime medie care absorb cantitatea de fond de ten sau de concealer de care ai nevoie.

Acopera uniform si in detaliu imperfectiunile, petele si ridurile, fara sa lase urme, dand tenului un aspect natural, luminos si matasos. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau. Pensula machiaj pentru corector are forma ascutita si perii scurti si plati. 

Indiferent câte pensule pentru machiaj folosești, curățarea lor corectă este importantă pentru limitarea înmulțirii bacteriilor ce pot provoca infecții la nivelul pielii şi al ochilor. Pensulele folosite zi de zi necesită o spălare săptămânală.

Adu un plus de calitate trusei tale de make-up prin achizitionarea Pensulei Machiaj Dual - Ended Foundation, Concealer!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review