REDUCERI de până la -70%. PROMOȚII LIMITATE 🍁
  
  
  
  
 Poze Paleta Pudra Contur Shade Light

  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light
  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light
  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light
  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light

Paleta Pudra Contur Shade Light

Pret vechi: 90 RON Reducere 56%

Pret promotional: 39,90 RON

Livrare Rapida in 24-48 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus

Paleta Contur Shade Light contine trei nuante pentru contur si trei nuante neutre de evidentiere, care completeaza fardurile de umbrire, concepute pentru a modela si defini trasaturile fetei. Paleta contine pastile de pudra magnetice detasabile, astfel incat sa o poti reumple si personaliza.

Spre deosebire de paletele de contouring obisnuite, Paleta Contur Shade Light ofera o selectie de farduri mate, care reusesc sa redea cu adevarat efectul natural de lumina si umbre.

Cele sase nuante mate arata uimitor pe orice tip de ten. Conturul si iluminatoarele au un ton subtil, in nuante calde. Acestea sculpteaza si subliniaza caracteristicile pentru a crea profunzime si o definire imbunatatita.

Utilizezi nuantele inchise ale conturului pentru a adauga umbre si o noua dimensiune. Apoi vei accentua cele mai bune unghiuri cu fardurile luminoase.

Cu aceasta paleta de contur, te vei bucura de o multime de posibilitati! Nuantele de contur creeaza umbre realiste pentru a reduce dimensiunea trasaturilor, in timp ce fardurile de iluminare amplifica si evidentiaza clar formele fetei.

Formula trusei este incredibil de fina, produsul este pigmentat si are rezistenta de lunga durata. Se amesteca perfect pe piele, lasand o finisare perfecta.

Alege Paleta Pudra Contur Shade Light pentru a-ti conduce machiajul zilnic spre o noua etapa profesionala ce adauga dimensiune tenului tau!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Pudra / IluminatorProduse recomandate