Poze Paleta Pudra Contur Shade Light

  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light
  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light
  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light
  • Poze Paleta Pudra Contur Shade Light

Paleta Pudra Contur Shade Light

Pret vechi: 90 RON Reducere 56%

Pret promotional: 39,90 RON

Livrare Rapida in 24 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus.Paleta Contur Shade Light contine trei nuante pentru contur si trei nuante de evidentiere neutre, care completeaza fardurile de umbrire, concepute pentru a modela si defini trasaturile fetei. Paleta contine pastile de pudra magnetice detasabile, astfel incat sa o poti reumple si personaliza.

Spre deosebire de paletele de contouring obisnuite, Paleta Contur Shade Light are o selectie de farduri mate, care reusesc sa dea cu adevarat efectul de lumina si umbre.

Cele sase nuante mate arata uimitor pe orice tip de ten. Conturul si iluminatoarele au un ton subtil, in nuante neutre, calde si reci, ce sculpteaza si subliniaza caracteristicile forte pentru a crea profunzime si o definire imbunatatita.

Utilizezi nuantele inchise ale conturului pentru a adauga umbre si o noua dimensiune, apoi accentuezi cele mai bune unghiuri cu fardurile luminoase.

Cu aceasta paleta de contur exista o multime de posibilitati. 

Nuantele de contur creeaza umbre realiste pentru a reduce dimensiunea trasaturilor, in timp ce fardurile de iluminare amplifica si evidentiaza clar formele fetei.

Formula sa este incredibil de fina, produsul este pigmentat si are rezistenta de lunga durata. Se amesteca perfect pe piele, lasand o finisare perfecta.

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Pudra / IluminatorProduse recomandate