Paleta Machiaj 32 culori cu pudra si blush Marzipan Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Paleta Machiaj 32 culori cu pudra si blush Marzipan Palette pentru realizarea unui machiaj diferit in fiecare zi. Aceste farduri sunt intens pigmentate si au rolul de a-ti evidentia trasaturile frumoase ale fetei. 

Trusa de farduri profesionala poate reprezenta un cadou superb pentru femeile dragi din viata ta. 

Trusa Farduri este formata din:

  • 28 nuante de farduri mate si sidefate - o diversitate ce-ti ofera posibilitatea sa-ti creezi un machiaj diferit in functie de evenimentul la care participi
  • 2 nuante de blush pentru a da culoare pometilor tai
  • 2 nuante de pudra perfecte pentru orice tip de piele care acopera in detaliu imperfectiunile si lasa un aspect natural si impecabil
  • 2 aplicatoare duble cu buretel pentru aplicarea perfecta a produselor cosmetice

Paleta de machiaj contine ingredientele de cea mai buna calitate cu o textura fina si matasoasa la atingere. Sunt intens pigmentate si rezista o zi intreaga fara retusuri. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Paleta de farduri contine o varietate de nuante excelente pentru a-ti permite sa fii cat mai creativa. Astfel ai posibilitatea sa realizezi atat un machiaj profesional de zi cat si un machiaj smokey eyes perfect de seara.

In plus, pudra iluminatoare completeaza trusa pentru a-ti accentua trasaturile cheie ale fetei. In acelasi timp, ofera o nota fresh tenului tau.

Alege Paleta Machiaj 32 culori cu pudra si blush Marzipan Palette si vei primi in cel mai scurt timp o colectie impresionanta de farduri profesionale!

Dimensiuni: 25 x 12 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review