Paleta Contur, Corector, Anticearcan 8 culori Luminous Energy #01 Kiss Beauty

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trendurile anului in machiaj cer un ten 3D iar Paleta Contur, Corector, Anticearcan 8 culori Luminous Energy #01 Kiss Beauty iti ofera toate produsele necesare pentru realizarea acestui look. Noua paleta te ajuta sa te bucuri mereu de un machiaj impecabil care rezista.

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala. 

Formula este delicata cu pielea ta datorita ingredientelor hidratante. Cele 8 corectoare cremoase vin in nuante diferite. Incep cu cele luminoase si se termina cu un fard de contouring inchis la culoare.

Corectorul si anticearcanul iti estompeaza zonele cu probleme si le va ilumina pentru un aspect intinerit. Conturul recreeaza umbre pe chipul tau in punctele cheie pentru a adauga dimensiune si profunzime.

Alege Paleta Contur, Corector, Anticearcan 8 culori Luminous Energy #01 Kiss Beauty si te vei bucura de usurinta cu care iti personalizezi machiajul tenului!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review