Set 7 pensule machiaj Soft Appearance + Borseta Cadou

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90Β RON (TVA inclus) PRP: 100,00Β RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 7 pensule machiaj Soft Appearance + Borseta Cadou este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj careia ii place sa aiba mereu un look bine pus la punct. Usor si portabil, setul care poate fi introdus cu usurinta in poseta de zi cu zi sau in bagajul pentru vacanta, contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui machiaj complet.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix de fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si garanteaza astfel obtinerea rezultatelor 100% naturale.

Setul contine:

- 1x pensula pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1x pensula fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.

- 1x pensula blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 1x pensula aplicarea fard -  este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 2x pensula sprancene - sunt pensule subtiri, taiate unghiular, cu peri fermi si se folosesc pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 1x pensula ruj - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review