Mascara 2 in 1 Alungire si Volum 4D Karite

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2767

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Gene mai dese, mai bogate si mai voluminoase cu Mascara 2 in 1 Alungire si Volum 4D Karite! Acest produs inovator contine atat rimel, cat si un gel ce maximizeaza aspectul fiecarei gene, oferind un efect de volum si alungire. Folosind doua texturi si doua perii unicat vei obtine fara efort efectul de gene false!

Gelul pentru baza hraneste si alungeste genele la maximum, iar mascara separa genele si le acopera uniform cu o nuanta de un negru puternic pigmentat, de la radacini pana la varfuri. Combina doi pasi simpli pentru rezultate uimitoare! 

Imbogatit cu o formula waterproof, rimelul confera genelor un look dramatic, care persista pana la demachiere, fara sa se intinda. Cele doua perii asigura o aplicare precisa, astfel incat sa nu existe exces de produs pe gene.

Pentru un rezultat impecabil, incepe aplicarea inca de la baza genelor. Pozitioneaza periuta la radacinile genelor, apoi aplica produsul, ridicand genele prin miscari circulare.


Mod de aplicare:
Mai intai se aplica baza pe gene (pasul 1).

Apoi se intoarce rimelul si se aplica al doilea strat, imediat dupa prima aplicare (pasul 2).


Rimelul 2 in 1 este compact si usor de purtat in geanta. Ofera-le genelor tale un efect spectaculos cu Mascara 2 in 1 Alungire si Volum 4D Karite!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G2767
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review