Incalzitor Profesional Parafina cu display digital, 3000ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
189,90 RON (TVA inclus) PRP: 350,00 RON
45
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit
Cod produs - SKU G0272

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incalzitor Profesional Parafina cu display digital, 3000 ml este perfect pentru o experienta relaxanta egalata doar de serviciile spa! Aparatul profesional incalzeste parafina si o pregateste pentru tratamentul tau reparator cu parafina al mainilor, picioarelor si coatelor.

Datorita ecranului digital si a celor 2 butoane, poti controla temperatura si timpul de incalzire a oricarui tip de parafina. Unitatea dispune de o deschidere larga. Astfel o sa ai suficient spatiu sa-ti relaxezi atat mainile cat si picioarele in parafina pentru tratament.

Aparatul e ideal atat pentru saloane cat si pentru uz personal. Calitatea tratamentului se va pastra la nivel inalt pe toata durata sesiunii datorita proprietatii incalzitorului de a conserva caldura timp indelungat.

In momentul in care parafina ajunge in forma lichida, te poti bucura de proprietatile ei vindecatoare. Acest tip de tratament netezeste, calmeaza, hidrateaza si repara pielea uscata la nivelul mainii, piciorului si cotului.

Patrunde pana si in straturile de profunzime ale pielii pentru a o repara. Drept rezultat, restabileste elasticitatea epidermei pentru ca tu sa te simti si sa arati revigorata.

Tratamentul cu parafina are numeroase efecte benefice precum ameliorarea durerilor musculare, artritei si a altor conditii. Mai mult, dupa doar 20 de minute de tratament, muschii se vor relaxa complet chiar si dupa o zi lunga.


Specificatii termostat
:

    • Capacitate: 3000 ml
    • Material: ABS
    • Control digital pentru ajustarea temperaturii
    • Culoare: Alb
    • Putere: 200W
    • Garantie: 12 luni


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review