Iluminator Pudra Salted Caramel

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
18,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iluminatorul Pudra Salted Caramel functioneaza prin difuzarea luminii, dand aspect de prospetime a pielii. Astfel creeaza o imagine imbunatatita si evidentiaza conturul natural al fetei.

Highlighter-ul este un produs cosmetic care se aplica peste stratul de fond de ten si are menirea de a creste luminozitatea pielii. Acesta redimensioneaza fata si iti poate schimba complet infatisarea.

Pentru o stralucire naturala si aspect de piele sanatoasa, fardurile se aplica pe obraji, pometi, osul fruntii si arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa, ce contureaza favorabil aceste zone.

Formula e una placuta, ce se aseaza frumos pe fata. Nu se simte prafoasa, ci usor umeda si extrem de neteda. Sclipiciul este unul rafinat, foarte fin, ceea ce confera subtilitate efectului, fiind utilizabil si in timpul zilei.

Iluminatorul Pudra Salted Caramel este foarte rezistent, poate fi purtat intreaga zi, fara sa se deterioreze. Arata natural, stralucirea pare construita din interior.

Ambalajul are o culoare asemanatoare cu pudra iluminatoare din interior, cu oglinda integrata in capac si inchidere magnetica.

Alege Iluminatorul Pudra Salted Caramel pentru a a-ti imbunatati machiajul cu cele mai noi trenduri in machiaj!

Nuanta: caramel metalic


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review