Iluminator Pudra O.TWO.O Shine on Me STA #01

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 65,00 RON
69
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1531

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iluminator Pudra O.TWO.O Shine on Me STA #01 este cel mai dorit produs de make-up! Particulele stralucitoare reflecta lumina si confera chipului un aspect radiant! 

Aplicat in punctele cheie, iluminatorul are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip pudra se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai.

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pudra pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Formula este una catifelata, neteda, iar atingerea este extrem de matasoasa. In plus, te bucuri de o stralucire rafinata, foarte fina. Astfel, efectul ramane unul subtil, ideal pentru un machiaj de zi.

Iluminatorul este foarte rezistent. Il poti purta intreaga zi fara sa-l retusezi. Arata natural, stralucirea pare construita din interior.

Ambalajul are o culoare asemanatoare cu pudra iluminatoare din interior. Capacul ascunde o oglinda integrata si ofera o inchidere magnetica.

Produsul perfect pentru stralucirea tenului tau este Iluminator Pudra O.TWO.O Shine on Me STA #01!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review