Iluminator Lichid Ushas #04 Luminous Rosee

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iluminator Lichid Ushas #04 Luminous Rosee daruieste tenului tau stralucire de diva cu o singura aplicare! Este un produs multifunctional ce arata natural pe piele. 

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip pudra se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pudra pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Pigmentii puternici intensi asigura o rezistenta indelungata a machiajului. Iluminatorul poate fi aplicat doar pe punctele cheie sau poate fi combinat cu fondul de ten pentru a conferi o radiere completa a tenului. 

Iluminator Lichid Ushas #04 Luminous Rosee functioneaza prin atragerea si raspandirea luminii pe punctele inalte ale fetei, pentru a le evidentia sau mari. Formula sa nu incarca si nu se strange.

Paseste in lumina reflectoarelor cu Iluminatorul Lichid Ushas #04 Luminous Rosee!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review