Iluminator lichid Pudaier Sundaze #02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iluminator lichid Pudaier Sundaze #02 este produsul de ultima generatie in materie de machiaj! Highlighter-ul este gandit pentru a evidentia trasaturile frumoase ale fetei. 

Particulele intens stralucitoare capteaza lumina si astfel se creeaza un make-up 3D. Efectul tridimensional confera senzatia de lifting, trasaturile par mai proeminente, chipul arata fresh, odihnit.

Highlighter-ul deschide si uniformizeaza nuanta tenului. Formula special creata nu scoate in evidenta porii sau petele.  Iluminatorul de fata are o textura cremoasa, intens hidratanta si se potriveste perfect oricarui tip de ten.

Crema concentrata e infuzata cu micro-cristale cu rolul de a oferi cea mai frumoasa stralucire. Pentru a ridica, defini si evidentia trasaturile, aplicati iluminatorul lichid pe punctele inalte ale fetei: in coltul intern al ochilor, sub sprancene, pe pometi, pe varful nasului si pe Arcul lui Cupidon.

Pentru o stralucire totala, poate fi aplicat in combinatie cu BB cream sau fond de ten pe toata suprafata pielii. 

Ai grija de tenul tau, ofera-i radierea pe care o merita, lasa-l sa straluceasca cu Iluminator lichid Pudaier Sundaze #02!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review