Iluminator Lichid pentru Fata si Corp Handaiyan #03

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
[4]
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1584

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iluminator Lichid pentru Fata si Corp Handaiyan #03 poate fi aplicat individual sau combinat cu alt produs de ingrijire a tenului pentru a obtine un efect de stralucire 3D.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa, care contureaza natural aceste zone.

Iluminator Lichid pentru Fata si Corp Handaiyan #03 are textura neteda si fina, se aplica uniform si frumos pe suprafata pielii. Consistenta este ideala pentru a se amesteca bine cu alte produse.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 4 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
L
Lavinia B.
27 mar.
Achizitie verificata
Recomand cu mult drag . Produse absolut minunate și prețuri f wow pt calitatea lor și multe cadouri in plus . 👌👌the Best
L
Lavinia
26 ian.
Achizitie verificata
Recomand. Produse superbe , iluminatorul f bun ,se observă diferența+ cadourile care au fost pe placul meu,fix ceea ce îmi mai lipsea . Având în vedere că am comandat doar 5 produse,am primit încă 5 produse cadooou...👌😍♥️
F
Fassbender Nicoleta
21 iun. 2023
Achizitie verificata
Super misto
M
Mihaela N.
31 mai 2023
Achizitie verificata
Mulțumesc pentru produse și pentru cadou,sunteți super tari,și produsele waw!