Iluminator Lichid Imperial Highlighter

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
70
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Comanda acum Iluminatorul Lichid Imperial Highlighter, ideal pentru un machiaj radios si un ten cu aspect impecabil si natural!

Iluminatorul lichid pentru fata contine o formula de iluminare ce asigura un finish deosebit. Astfel tu vei arata perfect in orice moment al zilei. Pigmentii micronici cu o luminozitate discreta se blenduiesc foarte usor cu fondul de ten si ofera un tonus impecabil pielii tale. Iluminatorul lichid contine particule de perle.

Perfect pentru fiecare sezon, Iluminatorul Lichid Imperial Highlighter asigura o acoperire ideala. Promite sa scoata in evidenta trasaturile fetei in cel mai placut mod, adaugand un plus de culoare si stralucire naturala tenului tau.

Iluminatorul cremos este intens pigmentat si ofera o stralucire naturala tenului tau, lasand un aspect catifelat si matasos. 

Iluminatorul are o textura cremoasa si moale si se aplica foarte usor. Iluminatorul are rolul de a-ti pune trasaturile in evidenta, acest highlighter a fost conceput pentru a reflecta starea dumneavoastra de spirit, iti ofera posibilitatea sa-ti faci atat un make-up subtil cat si unul indraznet.

In acest sezon, PensuleMachiaj.ro iti ofera iluminatorul care ofera tenului un aspect radiant si matasos. Highlighter-ul contine pigmenti aurii cu subtilitati trandafirii si detine o formula inovatoare care da tenului o luminozitate extraordinara.



Cantitate: 30ml

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review