Glitter Ochi si corp Glam Party #03 Infinite Stars

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Particulele de stele si-au gasit locul in Glitterul Ochi si Corp Glam Party #03 Infinite Stars! Concentratul de sclipiri de basm este bogat in paiete holografice in forma de stea ce-si schimba culoarea in functie de unghiul de lumina.

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata.

Simpla sa prezenta transforma un machiaj discret intr-un spectacol de lumini stelare! Sunt de nelipsit in modelele de machiaj pentru evenimente speciale, nunti, petreceri si alte momente magice. Sclipiciul de ochi si corp e ideal in mainile profesionistilor cat si a tuturor iubitoarelor de frumos.

In timpul pregatirilor, e necesar sa apelezi la un lipici de makeup sau un primer cu textura lipicioasa. Apoi vei putea sa creezi modelul dorit aplicand glitterul direct cu degetul pentru rezultate cat mai precise.

Comanda Glitterul Ochi si Corp Glam Party #03 Infinite Stars pentru a avea un look stralucitor cu glitter tridimensional!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review