Glitter Ochi Pulbere #05 Metallic Night Sky

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90ย RON (TVA inclus) PRP: 17,00ย RON
41
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1238

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Particulele de stele si-au gasit locul in Glitter Ochi Pulbere #05 Metallic Night Sky! Concentratul de sclipiri de basm este bogat in paiete in forma de stea ce-si schimba culoarea in functie de unghiul de lumina.

Magia acestei sticlute cu glitter sta in multifunctionalitatea sa. Il poti folosi nu doar pe pleoape, ci si pe obraji, buze, corp si chiar in par! Este bogat in sclipiri unice, special concepute pentru machiajul ochilor.

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata.

Simpla sa prezenta transforma un machiaj discret intr-un spectacol de lumini stelare! Sclipiciul de ochi si corp e ideal in mainile profesionistilor cat si a tuturor iubitoarelor de frumos.

In timpul pregatirilor, e necesar sa apelezi la un lipici de makeup sau un primer cu textura lipicioasa. Apoi vei putea sa creezi modelul dorit aplicand glitterul direct cu degetul pentru rezultate cat mai precise.

Acopera-ti pielea in praf magic de stele cu Glitter Ochi Pulbere #05 Metallic Night Sky!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review