Glitter ochi Pudaier Glamorous Diamonds #14

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 25,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1319

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Glitter ochi Pudaier Glamorous Diamonds #14 iti aduce sclipiri de diamante rapid si usor, indiferent ca alegi sa il folosesti pe fata, corp sau unghii. 

Culorile metalice si stralucitoare se vor integra perfect in orice look. Glitter-ul este rezistent la transfer, iar ingredientele din care este confectionat nu sunt nocive pentru piele.

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata.

Pleoape: Se aplica peste o baza cremoasa sau speciala pentru glitter si pe poate folosi atat individual, cat si peste o culoare de fard.

Buze: Se aplica pe o baza usor lipicioasa (ruj, luciu de buze sau creion cremos) si preseaza usor cu varful degetelor sau cu o pensula. 

Unghii: Se aplica prin presare peste lacul de unghii, oja sau gelul neuscat sau se presara o cantitate mica peste top coat. Se usuca la lampa UV daca este cazul.

Corp: Se aplica prin amestecarea unei cantitati mici in crema sau uleiul de corp sau cu ajutorul unei pensule mari, direct pe piele.

Comanda Glitter ochi Pudaier Glamorous Diamonds #14 pentru a avea un look stralucitor cu glitter tridimensional!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review