REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% PROMOȚII DE SĂRBĂTORI CADOURI MAGICE!
  
  
  
  
 Poze Gene False Eyelash 116

Gene False Eyelash 116

Pret vechi: 40 RON Reducere 63%

Pret promotional: 14,90 RON

Disponibil in stoc

Livrare Rapida in 24 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus.

Incearcă Gene False Eyelash 116 dacă mereu ţi-ai dorit gene lungi şi bogate, dar natura nu a fost destul de darnică în această privinţă ? Nu-ţi face griji ! Avem pentru tine cele mai classy gene false pe care ţi le puteai dori!

Gene False cu adeziv gene inclus Eyelash 116 sunt foarte lungi şi bogate, într-o nuanţă intensă de negru. Perfecte atât pentru un machiaj natural de zi, cât şi pentru un machiaj elegant de seară, genele false #116îţi vor scoate în evidenţă forma ochilor exact aşa cum îţi doreşti!

Genele false sunt rezistente și potrivite pentru toate formele ochilor, au forme unice care accentueaza machiajul și pot fi purtate la orice tinută și în orice moment al zilei.

Obtineți un machiaj profesional și diferit în fiecare zi cu ajutorul genelor false disponibile în diverse modele sofisticate, sunt realizate din fibre sintetice moi, de inaltă calitate, sunt rezistente și nu necesită rimel. Aceste gene false au rolul de a oferi un volum intens, aspect natural și subtil în același timp, ochi cu aspect dramatic, privire seducătoare și o lungime extremă.
0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Gene FalseProduse recomandate