Crema-Gel Sprancene Focallure Brow Ink #Auburn

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1968

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Crema-Gel Sprancene Focallure Brow Ink #Auburn pentru stilizarea sprancenelor la standarde inalte!

Brow Ink Auburn este o crema-gel de sprancene cu o textura cremoasa, rezistent la transfer. Puternic pigmentat, te ajuta sa creezi sprancene de invidiat, durabile pe intreg parcursul zilei.

Sprancenele sunt un detaliu important atunci cand vrei sa obtii un look cu impact. Crema-Gelul de contur sprancene te ajuta sa le conturezi intr-un mod intens si chiar sa trasezi linii fine care sa imite firele de par pentru un aspect delicat si natural.

Crema-Gelul pentru sprancene Focallure contine o formula special creata pentru a obtine un rezultat rapid, fara a necesita aplicari repetate. Usor de utilizat, se aplica pe conturul sprancenelor, apoi se umplu zonele cu fire rare.

Cu o textura moale si usor de aplicat, crema-gelul este folosit pentru a evidentia forma sprancenelor si pentru a ilumina zona ochilor. Acesta crema-gel poate ajusta sprancenele rapid si precis, adaugand volum si forma.

Se recomanda corectarea finala cu ajutorul unui concealer in nuanta pielii pentru a oferi sprancenelor o incadrare perfecta si luminozitate.

Crema-Gel Sprancene Focallure Brow Ink #Auburn este arma secreta ce te ajuta sa accentuezi trasaturile fetei intr-un mod pozitiv!


Nuanta: Auburn



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review