Gel sprancene 2 in 1 waterproof Mark SuperBrow Liner

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 30,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Gelul sprancene waterproof Mark SuperBrow Liner te suprinde prin intensitatea liniilor trasate si designul classy al sticlutei! Compus din 3 componente, produsul contine gelul intens pigmentat la baza, pensula speciala pentru sprancene deasupra si un toc care le uneste si le prinde impreuna. Rezultatul final este un kit compact si practic in forma de clopotel cu maner.

Formula gelului de sprancene confera machiajului proprietati waterpoof cu o rezistenta sporita la transfer. Astfel gelul sprancene Mark e ideal de purtat chiar si in sezonul estival pentru a-ti inrama privirile intreaga zi.

Pensula speciala pentru sprancene controleaza compozitia cremoasa in cele mai mici detalii. Varful fin al pensulei cu forma rotunda distribuie gelul uniform umpland spatiile goale in culoare. Astfel sprancenele tale vor deveni mai ingrijite, bine conturate, afisand aceeasi nuanta naturala pe toata lungimea lor.

Scapa de monotonia sticlutelor cosmetice si alege sprancene perfect conturate cu Gelul sprancene waterproof Mark SuperBrow Liner!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review