Gel Sprancene #01 Brunette - Ash Brown Eyebrow Gel

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 35,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Gel Sprancene #01 Brunette - Ash Brown Eyebrow Gel - Waterproof Gel-Cream disponibile la preturi foarte avantajoase pe PensuleMachiaj.ro.

Noua formula hidratanta si rezistenta la transfer a gelului de sprancene contine toate elementele necesare unor sprancene de revista. Textura cremoasa pur si simplu aluneca lin pe fiecare fir de par pentru a crea sprancenele perfect definite, cu un look natural de invidiat. Formula remarcabila contine inclusiv primer si ofera culoare, definire perfecta. Este ideal atat pentru tenul gras cat si pentru tenul mixt sau uscat.

Obtineti sprancene perfect definite cu gelul pentru sprancene. Contine o formula usoara, rezistenta la apa, oferind sprancenelor un aspect natural.

Gelul pentru sprancene este intens pigmentat si va permite sa va creati sprancene perfect definite. Are o formula cremoas, disponibil intr-o gama variata de culori pentru a se potrivi tuturor tipurilor de ten si este foarte bine aplicat cu ajutorul pensulei special concepute pentru gelul de sprancene.

Ai grija de sprancenele tale, numai cu Gel Sprancene #01 Brunette - Ash Brown Eyebrow Gel!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review