Geanta Produse Cosmetice tip troler LUXORISE, model Maxi Obsidian Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
549,90 RON (TVA inclus) PRP: 1.200,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit
Cod produs - SKU L3761

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Realizata din aluminiu si piele ecologica cu pattern diamant, geanta LUXORISE Germania tip troler este perfecta pentru toate activitatile care implica domeniul cosmetic - manichiura, machiaj, hairstyling. Dimensiunile generoase si sistemul cu rotite si maner extensibil ce face aceasta geanta foarte usor de transportat, asigura buna depozitare a tuturor produselor tale intr-un spatiu excelent compartimentat, fie ca esti in deplasare sau acasa!
In interior, geanta maxi LUXORISE tip troler este impartita pe trei nivele ce se pot detasa. Primul nivel ne intampina cu 4 sertare ce se deschid in sistem acordeon + un sertar de baza lat. Al doilea nivel, cu spatiu generos pentru toate produsele cosmetice de diverse dimensiuni, are protectie si captuseala laterala ce protejeaza foarte bine produsele de eventuale socuri in timpul transportului. Al treilea nivel, cel de la baza, dezvaluie un spatiu mare de depozitare in care puteti transporta aparatura electrica de manichiura sau hair-styling, precum si truse de machiaj profesionale, voluminoase.


Rotitele gentii sunt foarte rezistente, asigurand realizarea in conditii optime a transportului, iar manerul este prevazut cu aparatoare din plastic moale, ideala pentru mainile tale!


Dimensiuni: 62.5 x 35 x 24.5 cm

Inaltime cu tot cu roti: 67.5 cm

Inaltime spatiu depozitare baza: 29 cm


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
L3761
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review