Portfard Produse Cosmetice, Charming Red

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 30,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Portfard Produse Cosmetice, Charming Red de calitate premium Germania, are un stil exceptional si este potrivita pentru toate produsele cosmetice. Este special creata pentru pastrarea obiectelor tale de machiaj si manichiura.

Expertul in frumusete PensuleMachiaj.ro se angajeaza sa aduca inaintea ta doar accesorii practice si de calitate pentru depozitarea colectiei tale de beauty. Geanta pentru produse cosmetice de culoare rosie este realizata din materiale de cea mai buna calitate, ecologice, rezistente si usor de curatat.

Portfardul are o captuseala din bumbac, fiind un organizator excelent. Forma portfardului rosu iti permite sa iei cu tine produse cosmetice precum rujuri, mascara, farduri, dar si alte obiecte precum ochelari sau lentilele de contact. Are un buzunar interior special pentru obiecte mai discrete precum carti de credit, bijuterii.

Aceasta geanta pentru produse cosmetice este potrivita atat pentru calatorii, vacante cat si la serviciu. Portafardul este dotat cu un fermoar metalic foarte rezistent.

Dimensiuni: 27 x 8 x 15 cm

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review