Geanta Produse Cosmetice Pink Travel Make-Up Case

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
119,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
33
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1225

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Geanta Produse Cosmetice Travel Make-Up Case este perfecta pentru rutina ta zilnica. Detine un spatiu excelent de transport si depozitare a produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling.

Designul englezesc ii confera un aspect classy-chic de invidiat, iar captuseala interioara este foarte usor de curatat. Mai mult, sistemul de organizare al produselor in interiorul gentii este extrem de practic. Acesta promite sa se ridice la standardele tale de zi cu zi.

Cele doua compartimente triple laterale te vor ajuta sa iti depozitezi in mod util toate cosmeticele necesare. In plus, compartimentul adanc de la baza gentii ofera posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticlute, borcanase, lampa UV etc.).

Lucrezi in domeniul beauty si ai nevoie sa iti organizezi toate produsele si ustensilele folosite, fara batai de cap? Nimic mai simplu! Fie ca esti cosmeticiana, make-up artist, hair stylist sau manichiurista, aceasta geanta se va dovedi a fi perfecta pentru tine!

Esti pasionata de machiaj, cosmetica si ai o colectie impresionanta de produse care nu isi mai gasesc locul prin port-farduri sau gentute neincapatoare? Geanta Produse Cosmetice Pink Travel Make-Up Case este exact ceea ce iti trebuie!

Adauga o nota de profesionalism organizarii produselor tale cosmetice cu Geanta Produse Cosmetice Pink Travel Make-Up Case

Dimensiuni : 41 x 29 x 13 cm

Adancime sertar : 8 cm

*Produsele Cosmetice din poze au caracter de prezentare a gentii si nu sunt incluse in pret.

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G1225

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review