Geanta Produse Cosmetice Mare Fraulein38, Red Rose

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
33
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Geanta Produse Cosmetice Mare Fraulein38, Red Rose este de calitate premium Germania, are un stil exceptional si este potrivita pentru toate produsele cosmetice. Este special creata pentru pastrarea tuturor obiectelor tale de machiaj, manichiura si hairstyling. Materialul satinat complet captusit asigura transportul produselor tale preferate in siguranta!


Cu un design foarte practic, aceasta geanta produse cosmetice este usoara si foarte bine compartimentata. Capacul superior se deschide cu ajutorul unui fermoar dublu si asigura accesul catre spatiul de depozitare din interiorul gentii, ce poate fi foarte usor delimitat cu ajutorul unui perete despartitor detasabil.

Pe langa asta, compartimentele atasate peretelui interior fac foarte usoara transportarea in siguranta a obiectelor mici si subtiri cum ar fi pensule.

Compartimentul lat din interiorul capacului este protejat de o plasa si se inchide cu un fermoar orizontal. Geanta pentru produse cosmetice este potrivita pentru o larga varietate de produse, inclusiv truse de machiaj, sticlute, borcanase si pensule. Dispune de curea reglabila ce face ca geanta sa poata fi purtata si pe umar.

Dimensiuni: 36 x 21 x 22 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review