Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
20
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box este perfectă pentru rutina ta zilnică. Deține un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură și hairstyling.

Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic de invidiat. Finisajul mat precum şi căptuşeala interioară sunt foarte uşor de curăţat. Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii este extrem de practic. Acesta promite să se ridice la standardele tale de zi cu zi.

Cele două compartimente triple laterale te vor ajuta să îţi depozitezi ușor toate cosmeticele necesare. În plus, compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe, borcănaşe, lampă UV etc.).

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine! Geanta e usor de transportat, avand si curea pentru a fi purtata pe umar.

Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe neîncăpătoare? Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box, Gold este exact ceea ce îţi trebuie!

Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box! Îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodată!

Dimensiuni exterioare : 26.5 x 24.5 x 9.7 cm

Dimensiuni interioare : 23 x 20 x 7 cm

Dimensiuni separatoare : 1buc = 23 x 7 cm 2 buc= 12.5 x 6.9 3 buc = 6.5 x 6.7 cm


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review