REDUCERI DE PÂNĂ LA -75% PROMOȚII DE MĂRȚIȘOR !
  
  
  
  
 Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38, culoarea Silver Mist

  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38, culoarea Silver Mist
  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38, culoarea Silver Mist

Geanta Produse Cosmetice Fraulein38, culoarea Silver Mist

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 300 RON Reducere 50%

Pret promotional: 149,90 RON

   Realizată dintr-un material rezistent dar extrem de uşor, Geanta Produse Cosmetice Fraulein38, culoarea Silver Mist este perfectă pentru rutina ta zilnica, avand un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură si hairstyling.

   Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic, finisajul lăcuit precum şi căptuşeala interioară realizată din piele ecologică fiind foarte uşor de curăţat.

   Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii pentru produse cosmetice este extrem de practic şi promite să se ridice la standardele nevoilor tale de zi cu zi. Cele două fermoare laterale deschid geanta de cosmetice în sistem “acordeon”, oferindu-ţi posibilitatea de a vedea tot ceea ce este înăuntru în acelaşi timp ! Fraulein38 Silver Mist îţi garantează că nu va mai trebui să cauţi ceea ce ai nevoie în buzunare închise sau compartimente ascunse şi greu de accesat!

   Cele două compartimente duble laterale te vor ajuta să îţi depozitezi în mod util toate cosmeticele necesare, în timp ce compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe,borcănaşe, lampă UV etc.).

   Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu geanta Fraulein38 Silver Mist şi îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodata!

Dimensiuni: 31cm x 24cm x 25cm

0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Genti Cosmetice / Troler