REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% PROMOȚII DE SĂRBĂTORI CADOURI MAGICE!
  
  
  
  
 Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral

  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral
  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral
  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral
  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral
  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral
  • Poze Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral

Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral

Pret vechi: 350 RON Reducere 54%

Pret promotional: 159,90 RON

Disponibil in stoc

Livrare Rapida in 24 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus.

   Realizată dintr-un material rezistent dar extrem de uşor, Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral este perfectă pentru rutina ta zilnica, avand un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură si hairstyling.

   Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic, finisajul lăcuit precum şi căptuşeala interioară realizată din piele ecologică fiind foarte uşor de curăţat.

   Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii pentru produse cosmetice este extrem de practic şi promite să se ridice la standardele nevoilor tale de zi cu zi. Sistemul de inchidere metalic foarte elegant deschide geanta de cosmetice în sistem “acordeon”, oferindu-ţi posibilitatea de a vedea tot ceea ce este înăuntru în acelaşi timp! Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Classy Coral îţi garantează că nu va mai trebui să cauţi ceea ce ai nevoie în buzunare închise sau compartimente ascunse şi greu de accesat!

   Cele două compartimente duble laterale te vor ajuta să îţi depozitezi în mod util toate cosmeticele necesare, în timp ce compartimentul adânc de la baza genţii prntru produse cosmetice oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe, borcănaşe, lampă UV etc.).

   Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!

   Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe ce nu sunt îndeajuns de practice şi încăpătoare ? Geanta pentru produse cosmetice Fraulein38 Coral este exact ceea ce îţi trebuie!

   Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu geanta produse cosmetice Fraulein38 Coral şi îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodata!

Dimensiuni: 35 cm x 22.5 cm x 30.5 cm

0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Genti Cosmetice / TrolerProduse recomandate