Geanta Produse Cosmetice din aluminiu Fraulein38 Fuchsia Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,95 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Realizată din aluminiu si piele ecologica tip crocodil ce formează un pattern elegant, geanta Fraulein38 Germania Fuchsia Pink este perfectă pentru rutina ta zilnică. Deține un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură și hairstyling.

Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic. Finisajul stralucitor precum şi interiorul realizat din plastic rezistent sunt foarte uşor de curăţat.

Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii este extrem de practic. Acesta promite să se ridice la standardele tale zi de zi.

Cele două compartimente duble laterale te vor ajuta să îţi depozitezi rapid toate cosmeticele necesare. În plus, compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe, borcănaşe, lampă UV de 9 W, lampa LED, lampa CCFL etc.). Sertarele nu sunt detașabile.

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!

Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe neîncăpătoare? Geanta de cosmetice Fraulein38 Fuchsia Pink este exact ceea ce îţi trebuie!

Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Produse Cosmetice din aluminiu Fraulein38 Fuchsia Pink! Garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodată!

Dimensiuni: 31cm x 20.5cm x 26cm

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review