Fond de Ten Kiss Beauty Lasting Base, SPF 45, 40 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90ย RON (TVA inclus) PRP: 50,00ย RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1195

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fond de Ten Kiss Beauty Lasting Base, SPF 45, 40 ml iti daruieste pana la 18 ore de aspect impecabil si seducator! Odata aplicat pe chip, acesta se va adapta culorii tale naturale si se va simti ca o atingere catifelata intreaga zi.

Noua formula din spatele fondului de ten care a fascinat make-up artistii controleaza excesul de sebum si il minimizeaza. Astfel te vei bucura de un aspect mat si radiant chiar daca ai un ten gras.

Culoarea bogata in pigmenti premium se simte aerata pe piele si nu lasa senzatia de ingreunare. Datorita ingredientelor hidratante, fondul de ten fluid nu va usca pielea si va evita consistenta neplacuta de masca.

Sticluta eleganta de fond de ten dispune de o pompita care iti ofera doza ideala de produs pentru o singura aplicare. Aplicarea fondului de ten poate fi facuta cu o pensula de machiaj speciala, un buretel cosmetic, un beauty blender sau cu varfurile degetelor.

Noul fond de ten are grija de pielea ta in mai multe feluri. Pe langa faptul ca e un produs hidratant, acesta te va proteja importiva razelor UV, avand factor de protectie 45.

Alege Fond de Ten Kiss Beauty Lasting Base, SPF 45, 40 ml pentru un aspect luminos si perfect intreaga zi!

Cantitate: 40 ml

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G1195
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review